Bliyoo app

Eindeloos leesplezier met Bliyoo van Bruna. Zoveel boeken en tijdschriften lezen als je wilt op je tablet en smartphone. Wij maakten de Bliyoo app voor Apple en Android. Bliyoo is de app om onbeperkt boeken en tijdschriften te kunnen lezen voor een vast bedrag per maand. Zoveel boeken en tijdschriften lezen als je wilt op je tablet en smartphone, eindeloos leesplezier met Bliyoo van Bruna dus. Bliyoo is de opvolger van Tablisto, met een geheel vernieuwd design, aanbod, businessmodel, en veel nieuwe features in de app.

< Historisch NieuwsbladDistrisort website >


Bliyoo voor Apple iOS en Android

De app van Bliyoo is gratis te downloaden in de AppStore van Apple en in de Playstore van Google. Hierdoor is het te gebruiken op de iPad, iPhone, en op Android tablets en smartphones. Een gebruiker van de app kan het op meerdere apparaten tegelijk gebruiken, die vervolgens onderling worden gesynchroniseerd. Zo kun je in de trein verder lezen op het punt waar je voor het slapen gaan bent gebleven.
 

Hoe werkt Bliyoo

We hebben de Bliyoo app gekoppeld aan Bruna.nl. Hierdoor is het onder andere mogelijk om met een Bruna-account in de app in te loggen en eerder gekochte ebooks te lezen, maar ook om op Bruna.nl een ebook te kopen en deze dan in Bliyoo op te halen.

Voor het abonnement voor onbeperkt lezen hebben we de speciale Bliyoo pagina gemaakt: www.bruna.nl/bliyoo. De klant kan aangeven met welk abonnement die wil starten, en gelijk met een eerste gratis maand beginnen: Alleen tijdschriften, alleen ebooks, of een combi-abonnement voor tijdschriften en boeken. Als de stappen zijn doorlopen is er een Bruna-account aangemaakt, en kan die daarmee inloggen op Bruna.nl en op Bliyoo. In de app is het abonnement gelijk actief, klaar voor eindeloos leesplezier. Het abonnement wordt elke automatisch verlengd en geïncasseerd, uiteraard met meldingen aan de klant dat dit gebeurt, en dat dit op elk moment kan worden gewijzigd.
 

Bliyoo features

De app opent met Mijn Leestafel, de plek boven in het startscherm waar de uitgaven staan waar nu in wordt gelezen. Nieuwe downloads verschijnen hier, en uitgelezen items kunnen direct worden ingewisseld.

Onder het startscherm heeft de app-redactie de ruimte om zelf Collecties aan te maken en aan te vullen. In Bliyoo staan collecties naar genre, doelgroep en actualiteit. Via het Menu kan een gebruiker ook ‘rondsnuffelen’, en bijvoorbeeld binnen de ebooks zoeken op items in de bepaald genre die nog niet gelezen zijn.

Nieuwe features zijn verder bijvoorbeeld een koppeling met Facebook. Op de tijdslijn van een gebruiker kan direct worden geplaatst wat die leest, of kan een quote uit een uitgave worden vermeld. Maar de Facebook koppeling kan ook worden gebruikt om te zien wat Facebook-vrienden lezen… vrienden zijn nog altijd de beste raadgevers. Dat geldt ook bij de uitgaven die kunnen worden gedownload, deze zijn nu voorzien van ster-ratings en aanbevelingen van soortgelijke uitgaven.
 

Bliyoo en Yellowmind

Wij maakten de nieuwe Bliyoo app voor Apple en Android. De eerste schetsen, het businessmodel, uiteraard het app development, maar ook de koppelingen naar Bruna, Centraal Boekhuis en Push2Tablet.

Wilt u meer weten over Bliyoo of wat voor app bij uw organisatie past, dan zien we uw reactie met plezier tegemoet.
 

Reageren