App development

De mobiele wereld is in beweging, de beschikbare content ook, en apps spelen hierin een bepalende rol. In elke willekeurige treincoupé kijkt de meerderheid naar zijn scherm, in de auto worden apps gebruikt, en al wachtend wordt het laatste nieuws bekeken. En wat doet uw bedrijf met deze kans?

< Design & CreatieDigital publishing >

Uw bedrijf en dus uw business kan ook op tablets en smartphones. Natuurlijk zijn er leuke apps, onmisbare apps, goede apps, en kan tegenwoordig alles met een camera, balance board, of internetverbinding. De belangrijkste vraag is echter wat uw app doet, of juist biedt aan uw gebruiker. Dit is waar App Development van Yellowmind begint. Samen werken we de app uit als een verlengstuk van uw bedrijfsvoering, of dat nu is om efficiënter te kunnen werken, een app om eenvoudig documenten te kunnen delen, of wellicht juist een app om uw doelgroep te informeren.

Apple app developmentApple iOS en Android

We ontwikkelen apps voor Apple iOS en Android, de twee meest gebruikte platformen op mobiele apparaten. Hiermee dekken onze apps alle gebruikers met een iPhone, iPad, en Android smartphones en tablets. Samen is dat de overgrote meerderheid van de huidige mobiele markt.

Voor elk platform wordt een aparte app gemaakt, juist omdat de manier van programmeren en de mogelijkheden erg verschillend zijn, maar natuurlijk wordt er over en weer gebruik gemaakt van dezelfde routing en oplossingen zodat beide versies zoveel mogelijk gelijk zijn. Op verzoek of als de situatie zich er toe leent, maken wij ook Windows Apps.
 

Android app developmentInternetsite of app

U communiceert met uw doelgroep via onder andere uw site en wellicht uw e-mailnieuwsbrieven. Toch biedt een app een extra contactmoment en een andere manier van contact. De ene vervangt dan ook niet de andere, het vult elkaar juist aan. Daarnaast biedt de tactiele schermen van smartphones en tablets functionaliteiten die op een computerscherm niet gebruikelijk zijn. Swipen, inzoomen, of bijvoorbeeld iets met het balanceboard of de camera, apps kunnen interactiviteit bevatten voor zakelijke en privé doeleinden. Afhankelijk van het doel van de app, kijken we samen of het een native app, een mobiele app, of wellicht een responsive website moet zijn.
 

Yellowmind app development

Onze kennis en ervaring in app development zetten we met plezier in om allerlei soorten content te ontsluiten. Wij geven toegang tot persoonlijke informatie, relevante content of wij maken een nuttige toepassing voor uw klanten. Een app voor B2B of B2C contact, geschikt voor Apple en Android, van het concept tot aan de plaatsing in de App Store… en zelfs daar houdt onze service niet op.

Wilt u meer weten over app development en wat wij kunnen doen voor uw bedrijf? Laat u hieronder een reactie achter of belt u ons op 035 548 60 80, we denken met plezier met u mee. 

Reageren