Business integration

internet business integration and development

Business Integration is het brede werkgebied waarin wij samen met u kijken naar de bedrijfsprocessen, de organisatie, de communicatie en de inrichting van uw ICT. Yellowmind verbetert uw business door integratie van CRM, CMS, websites, apps en uw eigen bedrijfs ICT systemen. Als ondernemers denken we met u mee en als technische expertise ontwikkelen we voor u.

< Software DevelopmentCloudhosting >
Wij brengen de strategische gevolgen in kaart, met de wijzigingen en verbeteringen die die met zich mee brengen. Bij dit proces draait het om samenwerken, binnen uw organisatie en tussen organisaties. Het integreren van uw business kan uw leveranciers raken, uw afnemers, en in alle gevallen uw huidige organisatie. Het is dus van belang dat deze op elkaar afgestemd zijn, waarbij ICT  en internet voor alle partijen een toegevoegde waarde leveren.

Afnemers en klanten

Customer Interaction begint met het punt waar mensen op een plek in uw organisatie binnen komen. Hier verwachten zij een totaalbeleving van uw organisatie, uw diensten en uw producten. Samen met u zorgen we via internettoepassingen voor een optimale online flow van binnenkomst tot een tevreden klant.

Informatie

Naast de optimale flow en integratie van alle bedrijfsprocessen, is het voor u van belang om te meten en te weten wat er gebeurt: Informatie-management. Met snelle, correcte en vooral nuttige informatie kunt u uw bedrijfsvoering monitoren en bijsturen.

ICT en koppelingen

ICT is van hulpmiddel tegenwoordig een strategisch belang geworden. Met ICT en internetoplossingen communiceert u, beheert u en breidt u uw business uit. Of het nu gaat om een verbeterde klantervaring, meer omzet, een hogere winst of juist een kostenbesparing. Door slimme koppelingen en praktische uitbreidingen halen wij samen met u meer uit bestaande en nieuwe business.

Graag verkennen wij met u de mogelijkheden van Yellowmind voor uw bedrijf. Natuurlijk vertellen we graag wat we eerder aan Business Integration deden, en na een gedegen strategische afweging helpen wij u met het bouwen van uw gewenste situatie. Laat u gerust een bericht voor ons achter of belt u naar 035 548 60 80.
 

Reageren