Software Development

Software development door Yellowmind gaat verder dan het programmeren alleen. Softwaredevelopment begint bij het idee, of misschien nog wel beter, bij het gewenste resultaat. Na het in kaart brengen van uw wensen, eventueel aangevuld met onderzoek, begint het proces met het opstellen van de eisen, het programmeren, testen, bugs en tweaks doorvoeren, documenteren, hosten en onderhouden.

< Digital publishingBusiness integration >

Software development

Er zijn situaties denkbaar waarvoor nog geen software bestaat. En misschien bestaat dat wel, maar is het verspreid over verschillende partijen en systemen. Dat is waar Software Development van Yellowmind u verder helpt.

Wij gebruiken door ons zelf ontwikkelde systemen die voor elke situatie kunnen worden aangepast. Deze custom software wordt zo ingericht dat het optimaal voor u werkt, maar ook de vrijheid biedt om bijvoorbeeld met andere systemen te koppelen. Zo kunnen (online) samenwerkingen worden opgezet, gegevens eenvoudig worden uitgewisseld, en een betere service worden geleverd aan alle betrokkenen.

Er zijn ook situaties waar er nog geen basis of bestaande systemen zijn. Yellowmind Softare Development is de spil in het netwerk van systemen waar u mee werkt. Wij zorgen er voor dat dat deze met elkaar communiceren en door u zijn te beheren. Onze software ontwikkeling vertaalt zich in een gebruiksvriendelijk dashboard dat voor u werkt.
 

Programmeren

Wij werken in gangbare programmeertalen en encodering standaarden. Zo zal de basis van de userinterface en de backoffice veelal uit HTML bestaan, maar we maken ook maken van een aantal aanvullende standaarden zoals bijvoorbeeld Javascript, Ajax, Json of XML. Afhankelijk wat er voor een website, app, API, of systeemontwikkeling nodig is, wordt er ui deze en andere talen gekozen.

Voor de dataopslag maken wij gebruik van de open source database MySQL van MySQL AB. Voor het koppelen van de databases met de userinterface, zullen wij gebruik maken van de Web Data Engine, Php. Dit is een server side taal die het mogelijk maakt complexe web interfaces te maken. Php is multi-platform en uitermate geschikt om bijvoorbeeld de onderliggende lagen van het operatingsystem (UNIX/Linux/Win) en/of databases aan te roepen.

Kijkt u gerust eens bij ons portfolio ofbij de online cases op onze site. En heeft u vragen of zoekt u concreet software development oplossingen, dan zien wij een reactie via het onderstaande formulier graag tegemoet.

 

Reageren