MegaJobs

Case - vacaturesite met affiliatenetwerk en vacature crawler

MegaJobs is bedacht en gemaakt door de mensen die in de jaren '90 ook de eerste Nederlandse vacaturebank JobNews lanceerden. Na de overname door Wolters Kluwer in het jaar 2000 heeft Yellowmind zich gestort op andere initiatieven, maar arbeidsmarktcommunicatie zit in het bloed en dat kruipt waar het niet gaan kan. In 2004 heeft Yellowmind MegaJobs gestart.
 

Vacaturebank MegaJobs

MegaJobs - Beter in banen, is een vacaturebank die primair wordt gevuld met vacatures van klanten en aangevuld met vacatures die middels een crawltechniek worden opgespoord, geïndexeerd, samengevat en gepubliceerd met een deeplink naar de bron. Qua bezoek is MegaJobs tot in detail ingericht voor een optimale positie in zoekmachines. Dit loont wantt MegaJobs bekleedt regelmatig een nr. 1 positie in Google met diverse keywords. 
 

Netwerk van vacaturesites

Daarnaast heeft MegaJobs een uitgebreid netwerk van affiliatesites die gebruik maken van de MegaJobs engine voor het plaatsen en tonen van vacatures en CV's. Door deze werkwijze genereert MegaJobs maandelijks meer dan 3 miljoen pageviews van 415.000 bezoekers.
 
In de onlangs geherlanceerde vacaturesite zijn de wensen van bezoekers, klanten, en de ontwikkelingen op verwerkt. Yellowmind maakte een geheel nieuw vormgegeven site, waarin diverse noviteiten zijn toegevoegd om baanzoekers en bedrijven optimaal te bedienen. Varierend van video bedrijfspresentaties, tot Twitter en een complete opleidingen catalogus gekoppeld aan de actuele vacatures.

Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op. 
 

Reageren