Case - Veen Media

tijdschriften uitgeven met een CMS op internet

Veen Media is een onderdeel van NDC|VBK de uitgevers, een toonaangevende uitgeverij in het Nederlandse taalgebied. Veen Media is het expertisecentrum waarbij ieder tijdschrift een "huis van informatie" vormt met als basis een op het tijdschrift geënte community. De consument bepaalt op welke wijze de informatie wordt aangeboden: boeken, cd-rom's, internet, of bijvoorbeeld events.

 
Veen Media Filosofie.nl
NewScientist
  Kiesjetijdschrift.nl

Uitgeverij Veen Media en Yellowmind


Yellowmind is de internetpartner van Veen Media. Wij hebben ons CMS Max zo ingericht dat het de basis vormt voor alle online titels. Redacties hebben de vrijheid om eigen content, uit print of voor enkel online doeleinden, in te voeren en door de eindredactie online te laten zetten. De content gaat primair naar de eigen titel, maar wordt ook aangeboden voor contentsharing.

CMS modules online uitgeven

Daarnaast beschikt elke website over een uitgebreid interactief arsenaal, variërend van een poll tot een nieuwsbrief, van een blog tot een webshop, agenda of online video. Voor het online publiceren van films kan de redactie elk willekeurig videobestand uploaden naar het CMS en eenvoudig converteren naar flashfilm (.flv). De films worden dan net als op YouTube op de site getoond en afgespeeld.

Shop en bannernetwerk

Alle sites zijn voorzien van een run of site bannernetwerk en een online shop. Afhankelijk van de online titel of het product dat de bezoeker kiest, wordt hierbij automatisch relevante content en producten getoond. Bestelde producten worden via een koppeling naar het verzendhuis gestuurd voor een snelle levering.

Abonnees en online abonnementen

Leden van de site en abonnees van de titels kunnen inloggen op hun persoonlijke pagina. Hier krijgen ze toegang krijgen tot extra content, het beheren van informatie via mail, de digitale uitgave downloaden voor de tablet, of de status bekijken van bestelde producten en (af)lopende abonnementen.

In samenwerking met Veen Media is het contentmanagementsysteem Max aangepast naar de wensen van Veen Media. Zowel op redactioneel als op commercieel niveau. De sites zijn een bron aan kennis en informatie, powered by Yellowmind.

Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op, of kijk op de sites van Veen Media!
 

Reageren