Websites & webshops

mobiele sites, responsive sites

Webdevelopment van Yellowmind is de complete website-ontwikkeling voor internet en intranet. Vanaf de eerste wireframes, het websitedesign, de content, het CMS Max, eventueel nog koppelingen met uw bestaande systemen, tot het hosten en onderhouden. Yellowmind bouwt internet-communicatie:  van landingspage tot applicatie, met net dat beetje meer. Dus wilt u een professionele website laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Een professionele website op maat >

Webdevelopment van concept tot business integration

Webdevelopment is voor ons het ontwikkelen van internetsites, voor internet- of voor intranet-doeleinden, en zelfs de apps vallen hier onder. Na de kennismaking en de briefing, vertalen wij uw wensen naar het beste online concept. Door onze geïntegreerde aanpak kan dat een op zichzelf staande pagina zijn, maar ook een koppeling met reeds bestaande of nieuwe software applicaties.

Webdevelopment van Yellowmind is meer dan een fraaie vormgeving of een handige (web)applicatie. De webdevelopers van Yellowmind verzorgen het totaalpakket van idee, advies, uitwerking, webdesign en sitebouw, hosting, met als doel dat de site voor u wérkt. Van online communicatiemiddel tot effectieve efficiencyverbetering, vertel het ons en wij laten het voor u werken.
 

Webdevelopment voor sites en apps

Wilt u meer weten over webdevelopment voor uw site of bedrijf of wilt u een professionele website op maat laten maken, dan lichten wij het een en ander natuurlijk graag toe in een persoonlijk gesprek. Laat u een reactie achter of belt u ons op 035 548 60 80.


 

Reageren