Cloudhosting

Yellowmind biedt voor alle websites en apps die wij voor onze klanten ontwikkelen ook de hosting aan. Hierdoor hebben wij het volledige beheer en de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van deze applicaties. Met de hosting in eigen beheer kunnen wij snel schakelen indien dit noodzakelijk is, en u daarmee optimaal van dienst zijn.

< Business integrationZoekmachine-optimalisatie (SEO) >

Cloudhosting bij datacenter Sentia

Voor onze webhosting maken wij gebruik van cloudhosting. Eén van de grote voordelen van cloudhosting is dat de data veiliger opgeslagen en beter bewaakt wordt. Een cloud dienst draait op meerdere servers, verspreid over meerdere datacentra, waardoor bij calamiteiten de website of applicatie doorgaans toch online blijft.

De webruimte voor onze hostingdienst nemen wij af bij datacenter Sentia Cloudmanagment, waar de Yellowmind cloud draait. Sentia is gespecialiseerd in het opzetten, beveiligen en beheren van bedrijfskritische applicaties.


Cloudhosting, beveiliging, back-ups en firewalls

De rack- en serverruimte van cloudhosting Sentia zijn streng beveiligd, en kennen o.a. 24 uurs beveiliging, klimaatbeheersing en brandblussystemen. De internet uplink is redundant uitgevoerd wat de bedrijfszekerheid vergroot, en is voorzien van o.a. een firewall. De minimale uptime van systemen die bij Sentia gehost worden is 99,9%.

Wij voeren binnen ons segment werkzaamheden uit voor het proactief en reactief beheren, updaten en uitvoeren van security updates, patches en back-ups op een separate back-up server.


Cloudhosting als totaal service

Systeem monitoring - Al onze systemen worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week, elke minuut vanaf een andere locatie bewaakt. Mocht er een probleem ontstaan, dan worden onze technici daar direct van op de hoogte gebracht.

Applicatie support - Onze cloudhosting service houdt niet op na de oplevering van onze producten en/of uw website. Wij bieden ondersteuning voor en na implementatie en het live (online) gaan. Voor zeer specifieke ondersteuning worden separate afspraken gemaakt die worden vastgelegd in een SLA (Service Level Agreement).

Bandbreedte en dataopslag - Bandbreedte en dataopslag van de sites en apps zit bij de Yellowmind hosting inbegrepen.

Domeinen - Als lid van SIDN beheren wij ook de internetdomeinen voor onze klanten. Sites, mail, subdomeinen en alles wat daarmee te maken heeft leggen wij voor uw projecten vast. Of het nu een .nl, een .com of een SSL-certificaat moet zijn. 

Reageren