CMS Max Pages 3.0 gelanceerdDe release van Max Pages 3.0, de opvolger van het door Yellowmind ontwikkelde CMS Max Pages 2.5, is een feit. Vol met nieuwe features heeft Max Pages 3.0 een evolutionaire sprong gemaakt ten opzicht van haar voorganger. Max Pages 3.0 staat vooral in het teken van verbeterde Usablity, maar is ook helemaal geschikt voor web 3.0. 

Nieuw! CMS Max Pages 3.0. Efficienter, gebruiksvriendelijker en gemakkelijker. Internetbureau YellowmindUsability

Max Pages 3.0 legt vooral de focus op usablility; hoe kan Yellowmind het websitebeheerders nog gemakkelijker maken? Daarvoor heeft Yellowmind alle feedback van haar klanten gebundeld en verwerkt in Max Pages 3.0. Ten opzichte van haar voorganger Max Pages 2.5 is op bijna alle plekken gekeken hoe de invoer van de meest gangbare zaken in het CMS geoptimaliseerd kon worden. Daarvoor zijn de allergrootste knelpunten onder de loep genomen en aangepast. Max Pages 3.0 is gebruiksvriendelijker, efficienter en daarmee vooral een stuk gemakkelijker om uw website mee te beheren. 
 

Beheer uw website aan de voorkant

De grootste uitschieter op het gebied van usability is de échte in-page editor waarmee het direct vanaf de site mogelijk is om pagina’s aan te passen. Het aanpassen gebeurt direct onpage en niet meer vanuit de beheerdersomgeving van het CMS. Hierdoor ziet u aan de voorkant van de website direct wat u aanpast, waardoor het beheren van uw website nu veel efficienter, sneller en gemakkelijker gaat.  
 

Klaar voor de toekomst

Naast efficientie en gebruiksgemak is Max Pages 3.0 helemaal geschikt voor web 3.0. Zo is Max Pages 3.0 compatible voor diverse externe applicaties en software, en natuurlijk voor de nieuwste browsers en diens versies. Max Pages 3.0 is nog meer dan haar vorige versie geschikt voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en een stuk toegankelijker voor o.a. Google.

Tweaks, bugfixes en verbeteringen
Max Pages 3.0; Sneller, efficienter en gebruiksvriendelijker

Reageren

Meer informatie Max Pages 3.0Aanhef

Bedrijf
Voornaam
Achternaam *
Vul hier uw e-mailadres in *
Maakt u al gebruik van onze diensten? *

Wat is voor u van toepassing *

Eventuele toelichting

* = verplicht