Ferrytours website

website voor veerbootovertochten en ferrytickets

Op vakantie naar een eiland of op zoek naar een ferry-overtocht wordt met Ferrytours.nl nu heel gemakkelijk. Je hoeft zelf niet meer uit te zoeken welke overtocht je moet hebben of welke ferry beter of goedkoper is. Een simpele overtocht, een autovakantie, of een citytrip, vind je nu via de website van Ferrytours en alles wordt voor je geregeld. 

Ferrytours homepageDe homepage

De huisstijl van Ferrytours is gebaseerd op oceaan-blauw, hoe kan het ook anders, aangevuld met steunkleuren en passend beeld. Door de juiste foto’s krijgt de bezoeker gelijk zin om met de veerboot te willen gaan. Als daaronder dan ook nog de vier meest recente reizen staan vermeld, dan wordt het wel erg verleidelijk om verder te klikken.
 

Ferry overtochten

De reizen van Ferrytours bestaan uit Ferrytickets voor degenen die al weten welke overtocht ze moeten hebben, uit Autoreizen voor degene die die naast de overtocht ook een rondreis willen maken, en uit de Aanbiedingen met onder andere Stedentrips. Verschillende manieren van reizen, maar altijd met als basis een veerbootovertocht.
 

Content management systeem MAX

Overtocht met veerbootDe website draait op het Contentmanagementsysteem (CMS) Max, in-huis ontwikkeld en beheerd door Yellowmind. Met het CMS Max is het mogelijk simpel om alle pagina’s en menu’s op de website te maken en te beheren. Voor Ferrytours gebruiken we naast Content en Menu’s, bijvoorbeeld ook de form builder en de Reactie module. Natuurlijk kan het CMS meegroeien met de site, en kunnen andere modules later eenvoudig worden toegevoegd.
 

Ferrytours en Yellowmind

De samenwerking van Ferrytours en Yellowmind gaat terug tot halverwege het laatste decennium van de vorige eeuw. Toen met het digitaal maken van gidsen en kampeervakanties, maar ook met het specialisme van de veerbootovertochten. Voor Ferrytours doen wij het webdesign, het beheer van het CMS Max, en de hosting. Ferrytours kan zelf de content op de website beheren en uitbreiden via het CMS Max.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, laat u dan gerust hieronder een bericht voor ons achter. Natuurlijk kunt u ons ook even bellen, wij zijn tijdens kantoortijden te bereiken op 035 548 60 80.

Ferrytours-website

 

Reageren