​Boekenkoopje website

Boekenkoopje, de naam zegt het al, is de grootste online aanbieder van boeken tegen stuntprijzen! De website brengt dan ook de allerbeste boekenkoopjes tegen fors gereduceerde tarieven. Het boekenaanbod van Boekenkoopje varieert van kunstboeken tot kookboeken, en van geschiedenisboeken tot wetenschappelijke uitgaven. Wij maakten het webdesign en koppelden dit aan CMS Max.Webdesign

Op basis van de input van Veen Media hebben we het design gemaakt voor de website. Hierbij is rekening gehouden met een neutrale vormgeving waarin juist de boek(aanbieding)en naar voren komen. Simpel, duidelijk, en doeltreffend. Naast het gerichte overzicht van de boeken, wilde Veen Media ook ruimte om acties en mededelingen aan te kunnen kondigen. Het gehele design is vanzelfsprekend responsive waardoor de website zich aanpast naar het scherm van de gebruiker. Hierdoor is de site goed toegankelijk via de PC, tablet en smartphone, en wordt dit beter gewaardeerd in Google.
 

CMS

De website maakte gebruik van het Content Management Systeem Max, welke wij voor de sites van Veen Media inzetten. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig nieuwe content op de website toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Door het gebruik van één CMS platform voor meerdere websites, is het mogelijk om onderling content te delen of juist site-specifiek te houden. Zo blijft het beheer van de sites centraal, maar toch uniek en met behoud van de identiteit.
 
Kassakoopje
De webshop van Boekenkoopje maakt gebruik van de Veen Media check-out. Hierdoor kunnen bestaande leden eenvoudig inloggen en afrekenen, maar wordt bijvoorbeeld ook de online verkoop verwerkt in de opslag en distributie van Veen Media. De website van Boekenkoopje maakt hierdoor ook gebruik van kleine slimmigheidjes in het bestelproces, zoals de kassakoopjes. Hiermee kan voor het betalen nog een aanbieding worden gedaan die bijna niet af te slaan is, en kan de websitebezoeker dit met 1 simpele klik nog in de winkelmand meenemen. Daarnaast kan de klant er voor kiezen om een of meerdere producten uit de bestelling in te laten pakken. Kassakoopjes en de Inpakservice maken onderdeel uit van het Max Webshop module, vanzelfsprekend met het veilige https-certificaat en Thuiswinkel keurmerk.
 

Boekenkoopje en Yellowmind

Yellowmind is de internetpartner van Veen Media, uitgever van diverse tijdschriften, boeken, events en websites. Wij hebben ons CMS Max zo ingericht dat het de basis vormt voor alle online titels. Redacties hebben de vrijheid om eigen content, uit print of voor enkel online doeleinden, in te voeren en door de eindredactie online te laten zetten. De content gaat primair naar de eigen titel, maar wordt ook aangeboden voor contentsharing. Boekenkoopje.nl maakt gebruik van het CMS Max op het Veen Media platform, en is deels geïntegreerd in andere sites die hier gebruik van maken.

Reageren