Farm & Food multichannel platform


Farm & Food videocontentHet nieuwe online platform van, voor en over de agrarische sector is Farm & Food Media. Het multichannel platform geeft inzicht in de herkomst van ons dagelijks eten, en brengt hiermee boeren, producenten en burgers dichter bij elkaar. De producties van Farm & Food Media zijn dan ook gericht op kijkers en gebruikers binnen en buiten de agrarische en foodsector, en geschikt voor zowel de consumenten als de zakelijke kijker.

Vanaf januari 2017 zijn de programma's van Farm & Food te vinden op het (online) video-platform en zal het stapsgewijs aanvangen met uitzendingen bij RTL Z, RTL 4, RTL 7 en 24Kitchen. Alle (video)content is niet alleen op TV of online beschikbaar, maar ook terug te vinden via de social media van Farm & Food Media en van haar TV partners en sponsoren.
 

Farm & Food Productions

Farm & Food productionsFarm & Food Productions maakt de content zelfstandig en in samenwerking met andere producenten en programmamakers, en biedt diverse programma's van nieuws & actualiteiten tot kookseries, en van infotainment voor kinderen tot bedrijfs- en branchereportages of docusoaps. Daarnaast verzorgt Farm & Food Productions ook voor adverteerders en sponsors de spots, pre-rolls, midrolls, postrolls, bumpers en promo’s.
 
Onderzoek
Voorafgaand is met een aantal partijen onderzoek gedaan naar de ideale manier om het Farm & Food te lanceren. Het onderzoek spitste zich toe op het actuele kijkgedrag van de consument (VOD en lineair), de mediabehoefte in de agri & food branche, en de technische mogelijkheden voor een videoplatform en playout. De resultaten van dit onderzoek zijn allemaal verwerkt in het Farm & Food.
 

Farm & Food en Yellowmind

Farm & Food teamMeer informatie over Farm & Food Media is te vinden via de website www.farmenfoodproductions.nl, of blijf op de hoogte via Farm & Food Twitter. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfswebsite of het digital publishing van uw content? Wij lichten natuurlijk graag een en ander toe in een persoonlijk gesprek. Laat u hieronder een reactie achter of belt u ons op 035 548 60 80.
 

Reageren