Relaunch Kunstbeeld website


Diemen - Kunstbeeld is al 35 jaar hét tijdschrift over hedendaagse en moderne kunst. Het kunstmagazine informeert over de ontwikkelingen in binnen- en buitenland op het gebied van de hedendaagse en moderne kunst. Het Kunstbeeld tijdschrift verschijnt tien keer per jaar en is onlangs geheel vernieuwd.

Wij hebben de website in lijn gebracht met de nieuwe opzet van het magazine. Een nieuw design met daarin veel ruimte, duidelijke rubrieken, het nieuwe logo en een nieuwe huisstijl, gekoppeld met de vrijheid van kleurgebruik en indeling van de pijlers voor nieuws, blogs, de kunstkalender, poll, museumuitzichten en kunstartikelen uit het magazine en de webshop. Uiteraard biedt de nieuwe site veel beeld, want kunst moet je zien.

De Kunstbeeld website is gekoppeld aan Social Media zoals Twitter en Facebook. Daarnaast is de content van de website gekoppeld met de iPhone app van Kunstbeeld. Kunstbeeld is het platform dat het laatste nieuws brengt over de hedendaagse en moderne kunst, via de het magazine, de site, Twitter en Facebook en natuurlijk via de iPhone app.

Kunstbeeld maakt deel uit van Veen Magazines en maakt gebruik van het CMS dat wij voor de magazines van Veen Magazines hebben ontwikkeld.

Reageren