Kunstbeeld website aangepast


Kunstbeeld site getweaktDiemen - Kunstbeeld heeft in het begin van 2012 een relaunch gehad, en op basis van de nieuwe ervaringen hebben we de site verfijnd. Enerzijds in de user experience, anderzijds in het effectiever communiceren met de bezoekers.

De Kunstbeeld redactie is geroemd om het veelvuldig melden van kunstnieuws. De laatste nieuwsberichten staan netjes op de homepage, maar voor degenen die meer kunstnieuws zoeken hebben we de zoekfunctionaliteit aangepast. Zo kun je nu uitgebreid zoeken in Nieuws en in Artikelen uit het magazine.

Om duidelijk in beeld te brengen in welk nummer een nieuwsitem of artikel staat vermeld, hebben we de toepassing van gerelateerde content aangepast. Compleet, accuraat en informatief. Daarnaast heeft de redactie altijd de optie om zelf bij Nieuws en Artikelen een link te maken naar een zoekpagina met een trefwoord.

Tot slot is de Galeriegids gerebrand als Kunstgids. Hiermee volgt de site de printuitgave, de welbekende wegwijzer voor kunstliefhebber én professional, samengesteld door de redactie van Kunstbeeld. Online is er een tool beschikbaar voor elk museum, kunstgalerie en expositie die hierin opgenomen moet worden. De werking van deze contracten is geheel herzien, eenvoudiger en duidelijker.

Alle wijzigingen samen zijn nu te zien op de site van Kunstbeeld.nl, en zijn voorbereid op toekomstige wensen van de Kunstbeeld-redactie en de Kunstbeeld-lezers.

Reageren