Veen Media webshop ingericht voor E-tickets


Diemen - Veen Media, een uitgeverij die binnen de interessegebieden technologie, wetenschap, geschiedenis, filosofie, kunst, opinie en culinair naast het publiceren van tijdschriften ook een tal van neven-activiteiten uitvoert, verkoopt vanaf heden haar eigen E-tickets. Deze E-ticket geeft de koper toegang tot één van de door Veen Media georganiseerde events. 

Daarvoor heeft Yellowmind de Veen Media webshop module van het CMS Max Pages aangepast. Met behulp van het CMS is het nu mogelijk om zelf het E-ticket samen te stellen en vorm te geven. Het E-ticket bevat naast de belangrijkste gegevens zoals geldigheid, datum, adresgegevens, prijs en tijd ook een barcode. Deze barcode kan gebruikt worden voor scanapparatuur en het doorgeven van informatie waaronder ticketinformatie, maar ook informatie over de koper van het E-ticket. Daarmee kan deze barcode organisatoren interessante bezoekersinformatie verschaffen. 

Naast de barcode kan het E-ticket aangekleed worden met een bijpassende image. Via het CMS is het eenvoudig om het E-ticket samen te stellen, hiervoor moeten standaard velden ingevuld worden waarna Max Pages deze als volgt op het E-ticket plaatst.