CB Kiosk voor Android


Consumentenbond App CB Kiosk door YellowmindDen Haag - CB Kiosk voor de iPad was al gelanceerd door de Consumentenbond, maar nu is ook de Android variant beschikbaar! Nu kunnen iPad bezitters en Android tab bezitters de Consumentenbond app installeren waarmee alle bladen, boeken en artikelen van de Consumentenbond kunnen worden gelezen.

Yellowmind en Consumentenbond

Consumentengids in CB Kiosk Yellowmind heeft speciaal voor de Consumentenbond de app CB Kiosk ontwikkeld. Na de lancering van de iPad variant heeft Yellowmind nu ook de Android variant gemaakt. Beide apps zijn gratis te downloaden in de iTunes Appstore en de Google Play Store. De Consumentengids, Digitaalgids, Geldgids, Reisgids, Gezondgids en het nieuwe blad Miss Perfect, ze staan allemaal in deze digitale kiosk en zijn met deze app digitaal te lezen. Ook zijn alle e-books van de Consumentenbond in de kiosk te vinden.

Leden van de Consumentenbond

Leden van de Consumentenbond kunnen inloggen met hun account en zij krijgen iets speciaals. Zij kunnen profiteren van hoge kortingen op boeken en losse nummers van andere tijdschriften die in de CB kiosk staan. Daarnaast ontvangen leden de Consumentengidsen automatisch in de app. 
 
Download CB Kiosk voor iPad Download CB Kiosk voor Android

Reageren