Max Pages 3.0; sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker


Max Pages 3.0 heeft zich evolutionair ontwikkeld op het gebied van efficientie en gebruiksgemak. Het beheren van uw website gaat nu nog sneller en makkelijker. 


Design

Naast diverse features is ook het design van Max Pages 3.0 onder de loep genomen. Door de heldere en lichte kleuren oogt Max Pages frisser en jonger. Daarbij is ook de  gehele navigatie van Max Pages 3.0 een stuk gebruiksvriendelijker ingedeeld en geeft het de gebruiker een beter overzicht van de mogelijkheden die er in Max Pages zijn.


Dashboard

Het vernieuwde dashboard van Max Pages 3.0 dient nu écht het startpunt bij het beheren van uw website. Het geeft een completer overzicht van recente handelingen zoals toegevoegde contentartikelen, menu-items, maar ook een overzicht van nieuwe orders en members. Door de uitbreiding van het dashboard ziet u in één overzicht de recente ontwikkelingen op uw website en kunt u daar snel op anticiperen. 
 

Short url

De benamingen die aan een url gegeven worden zijn erg belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie. Met short url's maakt u nog kortere url's die beter door zoekmachines begrepen worden en uiteindelijk kunnen resulteren in een hogere ranking. Max Page 3.0 bevat nieuwe features bij het maken van short url's waardoor het toevoegen van short-url's nog sneller en effienter gaat.  Zo heeft u direct bij het maken van een link of url de mogelijkheid om een short url toe te voegen.
 

CK- editor

Max Pages 3.0 bevat een nieuwe tekst-editor die naast een fraai uiterlijk ook uitgerust is met nieuwe functionaliteit, zoals de  in-page feature. Waar de vorige editor af toe voor problemen zorgde bij gebruik in combinatie met Internet Explorer, is de nieuwe CK- editor daar helemaal op afgestemd.


Remember-me logins voor de website en Max

Max Pages 3.0 onthoud je wachtwoord. Zo hoef je niet meer opnieuw het wachtwoord in te voeren als je de website wil beheren. Bent u op uw site toch nog wat vergeten toe voegen? Gewoon uw site bezoeken en direct aanpassen. 


Max Media

Door de auto upload begint een gekozen bestand direct met uploaden naar de porgress-bar, waardoor u een gekozen image alleen naar uw pagina hoeft te slepen om een image toe te voegen.


Clickouts meten Google Analytics

Bij het maken van een link is het in Max Pages 3.0 ook mogelijk om een onClick te defninieren. Hierdoor kunt in Google Analytics de Click Outs bijhouden en meten.

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen, en te laten zien. Met plezier geven we een demonstratie van CMS Max onder het genot van een kop goede koffie. Laat u hieronder een bericht voor ons achter, of belt u ons op 035 548 60 80.

 

Reageren