selectie eBooks op iPad


De Bibliotheek biedt iedereen vrije toegang tot informatie, kennis en cultuur en de Bibliotheek is dan ook de grootste schatkamer van Nederland, vol materialen, ideeën en verhalen. Een inspirerende omgeving waar de bezoeker ongeremd kan experimenteren en waar hij telkens nieuwe ontdekkingen doet.
 
eBooks selectie boekenkast
eBooks selectie zoeken
eBooks selectie info
eBooks selectie lezen

Bibliotheek Nederland & Yellowmind

Yellowmind maakte samen met de Bibliotheek Nederland twee apps die de literaire schatkamer van Nederland gratis op je iPad brengen. De app Selectie eBooks geeft je de mogelijkheid om je hart op te halen met alle rechtenvrije digitale boeken die op internet te vinden zijn. Voor de De Bibliotheek ontwikkelden wij de iPad app die je de weg wijst maakt in het grote aanbod. De Bibliotheek Nederland selecteert de pareltjes, en via de app die Selectie eBooks zijn deze direct te downloaden en te lezen op je iPad!

Selectie eBooks maakt gebruik van het publishing platform van het door Yellowmind ontwikkelde Push2Tablet, het online platform voor uitgevers die willen publiceren op de iPad en Android tablet. Via een eigen toegang kunnen ebooks, magazines, vakbladen en kranten in de kiosk worden aangeboden. Eventueel verrijkt met interactiviteit zijn deze beschikbaar voor de gebruikers van de apps op het platform.

Voor de Bibliotheek hebben we ook de eBooks Eregalerij gemaakt en gelanceerd. Dit is de app met de 25 beste literaire werken van de Nederlandse en Vlaamse literatuur. Maar er zijn meer ebooks die stuk voor stuk het lezen waard zijn.

Veel leesplezier!

Reageren