Nieuwe TQL 1 jaar


The Question Library (TQL) is al sinds 15 jaar de site met online antwoorden op alle zakelijke vragen. Precies een jaar geleden hebben TQL en Yellowmind het TQL-platform grondig aangepast, zowel aan de voor- als aan de achterkant. De hoogste tijd om de balans op te maken.
 
TQL homepage (klik voor groot)
TQL opleidingen (klik voor groot)
TQL whitepapers (klik voor groot)
TQL  webshop (klik voor groot)
TQL.nl is het online kennisplatform met alle antwoorden op zakelijke vragen, geschreven door specialisten en kenners uit elk vakgebied. De meest zichtbare verandering is het nieuwe design. Moderner, breder, lichter en overzichtelijker met primair ruimte voor de vragen en antwoorden, zowel uitgelicht via een carrousel als gedetailleerd via het zoekformulier en de rubrieken. Secundair is rekening gehouden met de wensen van de redactie, de auteurs en de commercie.

De vragen- en antwoordendatabase is geheel herzien, en inmiddels uitgegroeid van de 17.000 naar meer dan 22.000 vragen en antwoorden. De redactie kan via het CMS zelf vragen en antwoorden bundelen, en deze publiceren als ebooks. De ebooks zijn beschikbaar in de online webshop, en worden automatisch gedistribueerd via tablet-platformen zoals Push2Tablet en Leeslounge. De opzet van de database leent zich zo ook prima voor content-syndicatie. De site is verder uitgebreid met onder andere een opleidingen-sectie, white papers  database voor leadgeneratie, en het Q-blog.

TQL.nl is geëvolueerd van online vraagbaak naar online uitgever van bedrijfsvraagstukken. Een jaar na de veranderingen en uitbreidingen, kan TQL terug kijken op een succesvolle transitie. De kern van de site is van 17.000 naar meer dan 22.000 vragen en antwoorden gegroeid. Het bezoek aan de site is verdubbeld ten opzichte van de situatie voor de herlancering. Het aantal abonnees is gestegen, en het bouncepercentage gedaald.

TQL.nl en internetbureau Yellowmind werkten gezamenlijk aan de nieuwe TQL. Van concept tot uitwerking, van design tot het inrichten van het contentmanagementsysteem Max 3.0. TQL is een label van Medem Publishing, Yellowmind is het internetbureau uit Baarn gespecialiseerd in apps, websites en webshops.

Reageren