Restyling Bliyoo website

Nieuwe webdesign

De website is voorzien van een nieuw design. Volgend op de eerdere aanpassingen van de Bliyoo app, is de website nu in lijn met de uitstraling en de huisstijl van de app. Het nieuwe design is strak, en ruim van opzet. Hierdoor komen beeld en content duidelijk naar voren, en is het in een oogopslag duidelijk waar Bliyoo voor staat en wat de bezoeker er mee kan. Door deze nieuwe vorm en indeling, is ook de flow duidelijker voor de bezoeker. Of het nu een nieuwe Bliyoo gebruiker is, of een bestaande gebruiker is die inlogt op zijn account. Vanzelfsprekend is bliyoo.bruna.nl een responsive design.

Abonnement nemen

Nieuwe Bliyoo gebruikers kunnen zich via bliyoo.bruna.nl aanmelden en een proefabonnement nemen. Aangezien de meeste bezoekers op de site komen voor het afsluiten van een (proef)abonnement, staat er op het openingsscherm een call to action button om de eerste, gratis maand te starten. Dit geeft gelijk het volgende scherm waarin het type abonnement kan worden gekozen, met daaronder de gegevens die nodig zijn voor inschrijving. Na controle van het opgegeven rekeningnummer, is het proefabonnement gelijk geactiveerd en kan de klant mijn hetzelfde account inloggen in de app en beginnen met lezen.

Overzicht

Voor bestaande gebruikers van de app zal bliyoo.bruna.nl met name een overzicht bieden. Na inloggen op het account wordt gelijk het overzicht gegeven van de titels die op het account aanwezig zijn. Per uitgave is het mogelijk om deze opnieuw naar de app te sturen, te openen in de Bliyoo Online Reader, en als het een epub koopbestand is kan deze worden gedownload. Dit zijn de handige lijstjes voor als je nog eens iets opnieuw wilt lezen.

Mijn Bliyoo

Onder de noemer Mijn Bliyoo vind de ingelogde bezoekers alles over zijn Bliyoo abonnement. Natuurlijk welk abonnement die momenteel heeft, maar ook hoe deze is te wisselen, te stoppen, en ook om weer aan te zetten. Daarnaast zijn alle abonnementsperioden op te vragen als factuur, wat een handige feature is voor zakelijke gebruikers. En, elke gebruiker van Bliyoo kan hier een persoonlijke link vinden. Deze kan worden gebuikt bij online vermeldingen, en bevat een persoonlijke code. Voor elke nieuwe en betalende abonnee die dit oplevert, krijgt de gebruiker zelf een maand gratis. Dat is makkelijk verdiend!

Cadeaukaart

De nieuwe bliyoo.bruna.nl is ook de plek voor het inwisselen van de Bliyoo cadeaukaart. Deze Bliyoo cadeaukaart kan worden gekocht in elke Bruna winkel, en is een uniek cadeau waarmee iemand gelijk duizenden boeken en tijdschriften cadeau krijgt. Een ontvangen cadeaukaart kan online worden ingewisseld voor een van de 3 abonnementen, en is daarna gelijk actief op het account in de Bliyoo app.

Bliyoo en Yellowmind

Wij maakten de nieuwe Bliyoo site, en natuurlijk ook de Bliyoo app voor Apple en Android. De eerste schetsen, het businessmodel, uiteraard het app development, maar ook de koppelingen naar bijvoorbeeld Bruna, Centraal Boekhuis en Push2Tablet. Yellowmind maakt het gehele publishing platform van uploaden en publiceren van uitgaven door de uitgevers, tot het downloaden van de app en het onbeperkt lezen van boeken en tijdschriften door de vele gebruikers.

Wilt u meer weten over Bliyoo of wat voor app bij uw organisatie past, dan zien we uw reactie met plezier tegemoet.
 

Reageren