Top 250 geschiedenisboeken

Historisch Nieuwsblad

Top 250 geschiedenisboeken homepageHistorisch Nieuwsblad bestaat 25 jaar! En om dat te vieren organiseert de redactie van Historisch Nieuwsblad de verkiezing van het Beste Geschiedenisboek aller tijden. In samenwerking met bekende historici als Hans Blom, Herman Pleij, Marita Mathijsen en Fik Meijer stelde Historisch Nieuwsblad een longlist van 250 Geschiedenisboeken op, werken die elke geschiedenisliefhebber gelezen zou moeten hebben. Maar wat is de beste? Dat wordt nu bepaalt door de stemmen van de echte geschiedenisliefhebbers op www.historischnieuwsblad.nl/beste-geschiedenisboeken.
 

Top 250 geschiedenisboeken details

Wij hebben de beste geschiedenisboeken op een landingspage gezet, en voorzien van een stemformulier. De lijst is te sorteren op verschillende criteria, en door een simpele klik worden de favoriete boeken in een persoonlijke top 10 gezet. En degene die eerst een boek willen lezen alvorens het te beoordelen dan kan deze direct worden gekocht. De persoonlijke top 10 wordt online naar Historisch Nieuwsblad gestuurd, meegeteld bij de stemmen, en maakt natuurlijk kans op een historische prijs.
 

Historisch Nieuwsblad en Yellowmind

Yellowmind is de internetpartner van Veen Media, de uitgever van Historisch Nieuwsblad. Wij hebben ons CMS Max zo ingericht dat het de basis vormt voor alle online titels. Redacties hebben de vrijheid om eigen content, uit print of voor enkel online doeleinden, in te voeren en door de eindredactie online te laten zetten. De content gaat primair naar de eigen titel, maar wordt onder andere ook aangeboden voor contentsharing.

Reageren