Bliyoo gaat verder als Leeslounge


De app Bliyoo stopt, en Push2Tablet zet deze door onder de nieuwe naam 'Leeslounge'. Leeslounge is de app waarmee je onbeperkt meer dan 220 tijdschriften kunt lezen en kunt luisteren naar honderden luisterboeken. Perfect voor op vakantie, in de trein of als je thuis een moment voor jezelf hebt. Met Leeslounge kun je niet alleen lezen zoveel je wilt, maar ook waar en wanneer je wilt!

Voor Yellowmind was het de opdracht om de grote gebruikersgroep van Bliyoo simpel over te laten gaan in Leeslounge, zodat ze de app kunnen blijven gebruiken zoals ze gewend zijn. De Leeslounge-app is hierdoor dan ook verrassend eenvoudig in gebruik. Bij het updaten van de app hoeft enkel een nieuw wachtwoord te worden ingevuld, waarna alles wordt omgezet: Het account, de app, het aanbod, maar toch in dezelfde gebruiksvriendelijke app als voorheen.

Nieuwe gebruikers kunnen zich via de nieuwe website aanmelden, en gebruik maken van een gratis proefabonnement van twee weken. Naast tijdschriften vind je in de app ook luisterboeken, stripboeken, vakbladen en kranten, maar je kunt ook eigen PDF- en ePub-bestanden vanuit e-mail of iTunes toevoegen.

Leeslounge app by Yellowmind

Leeslounge is te downloaden vanuit de Apple AppStore, de Google Play Store, en is online te vinden via de Leeslounge Online Reader en de Leeslounge website. Daarnaast is Leeslounge te volgen op Twitter via @DeLeeslounge en op Facebook.com/DeLeeslounge.
 

Leeslounge en Yellowmind

Wij maakten de nieuwe Leeslounge site, en natuurlijk ook de Leeslounge app voor Apple en Android. De eerste schetsen, het businessmodel, uiteraard het app development, maar ook de omzetting van de koppelingen met bijvoorbeeld Bruna, Centraal Boekhuis en Push2Tablet.

Wilt u meer weten over Leeslounge of wat voor app bij uw organisatie past, dan zien we uw reactie met plezier tegemoet.
 

Reageren