DigiMaQ gestart

Push2Tablet en Blue Flower Holding zijn de joint venture DigiMaQ gestart. In DigiMaQ worden tijdschriften op een moderne wijze gedigitaliseerd, zodat met name de abonnee van het tijdschrift alle edities van het abonnement op zijn mobiel of tablet kan lezen.


DigiMaQ ontwikkelt voor alle deelnemende magazines een eigen individuele app. De abonnee kan daarin eenvoudig door alle edities zoeken en daarin desgewenst eigen knipsels opslaan. DigiMaQ richt zich op nationale en internationale uitgevers om van deze applicatie gebruik te gaan maken. Delicious zal het spits afbijten als launching partner.

Rob Koghee van DigiMaQ: ‘In onze filosofie kan het niet zo zijn, dat abonnees van tijdschriften anno 2018 hun magazine naast de papieren uitgave, niet ook via een mobiele telefoon of tablet kunnen lezen. De verwachting is dat daarmee de abonnementsduur van het betreffende tijdschrift wordt verlengd. Wij pogen uitgevers een platform te bieden, die deze stap eenvoudig, snel en betaalbaar mogelijk maakt.’
 
Over Push2Tablet
Push2Tablet is ontwikkelaar en eigenaar van het gelijknamige digitale distributieplatform voor tijdschriften, (les)boeken, luisterboeken, cursusmateriaal, etc.. Het digitale platform levert in diverse beveiligde formaten waaronder PDF, ePub3, RePub en audio, en is daarmee leverancier voor apps (IOS en Android) als ook online. Push2Tablet doet dit voor diverse partijen waaronder vele uitgeverijen en de Consumentenbond, en is ook de bedenker en ontwikkelaar van het All-You-Can-Read concept Leeslounge, en de educatieve toepassingen als bijvoorbeeld App4learning voor The Learning Network (Van Dijk Educatie) en MyCourseDocs (voor opleiders).
 

Digital Publishing en yellowmind

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Digital Publishing, of uitgeven op smartphones en tablets? Laat dan gerust een bericht voor ons achter of belt u ons op 035 548 60 80. Zelf digitaal uitgeven kan via Push2Tablet.

Reageren