New Scientist shop online

New Scientist is de nieuwste uitgave van Veen Media. Hiermee is de Nederlandse uitgave van het toonaangevende Engelse wetenschapsblad New Scientist een feit. New Scientist brengt 11 keer per jaar wetenschappelijk nieuws en achtergronden. Online biedt de New Scientist website nu ook een webshop, powered by Max Shop.Omschrijving

Voor New Scientist maakten wij de shop templates voor een naadloze aansluiting bij de vormgeving van de website. De shop draait op het CMS Max, welke wordt ingezet voor het online platform van Veen Media. Hierdoor kan de redactie gebruik maken van een groot aanbod aan bestaande en nieuwe producten, deze verrijken en direct online publiceren. Zowel in de shop van New Scientist, als op andere online titels van Veen Media.

Via een API worden online producten uit de shop doorgegeven aan de redactionele website. Hierdoor kunnen bij artikelen of blogs, relevante boeken, tijdschriften of andere science gerelateerde producten uit de webshop worden getoond: Boeken, tijdschriften, DVD's, luisterboeken, cadeaus en nog meer aan de wetenschap gerelateerde producten.

Max webshop voorziet in het gehele traject van publiceren, online verkopen, en de koppelingen naar het verzendhuis of distributiecentrum.

Reageren