Goedkope abonnementen via Kiesjetijdschrift.nl

Veen Media heeft veel interessante tijdschriften, met vaak fraaie aanbiedingen. Kiesjetijdschrift.nl is de nieuwste website met de beste aanbiedingen.Omschrijving

Kiesjetijdschrift.nl is de nieuwste website met de beste aanbiedingen. Veen Media heeft namelijk veel interessante tijdschriften, met vaak fraaie aanbiedingen. Door deze te combineren op Kiesjetijdschrift.nl ontstaat er een handig overzicht van de beste aanbiedingen. Of je nu van filosofie houdt, lekker eten, kunst, geschiedenis of techniek, met Kiesjetijdschrift.nl betaal je flink minder voor jouw abonnement.

En, ook voor zakelijke gebruikers is het interessant. De website biedt bedrijven namelijk de mogelijkheid om een origineel cadeau voor relaties of werknemers aan te vragen. De cadeau-abonnementen zijn dan beschikbaar als cadeaucheque of als een persoonlijke e-mail waar de unieke code op vermeld staat. Met deze code kan iemand zelf zijn of haar  favoriete magazine uitkiezen.
 

Kiesjetijdschrift en Yellowmind

Wij maakten Kiesjetijdschrift op basis van het CMS Max, gekoppeld aan het uitgeefplatform van Veen Media. Hierdoor is het mogelijk voor de webmarketeers om zelf de content en aanbiedingen te beheren, vanuit hetzelfde systeem als dat ook wordt gebruikt voor de tijdschriften. Voor de afhandeling van de abonnementen hebben we de webshop module van Max ingezet. Via een beveiligde verbinding kan een bezoeker direct zijn bestelling plaatsen, afrekenen en het resultaat wordt direct via het uitgeefplatform van Veen Media verwerkt.
 

Reageren