CompanyMatch van Werken Bij Merken

CompanyMatch is de nieuwe tool van Werken Bij Merken die werkzoekenden met werkgevers matcht op basis van hun cultuurprofiel. Met andere woorden, pas jij als persoon bij de organisatie op basis van de bedrijfscultuur?Omschrijving

Via de website van CompanyMatch of via de site van de potentiële werkgever kun je de online tool starten en maak je jouw profiel aan. Via een aantal gerichte vragen breng je je eigen profiel in kaart, en wordt dit gematcht met alle aangesloten bedrijven. In het matchresultaat zie je gelijk bij welk bedrijf je het beste past, en bij welke je minder goed zou passen. Deze geheel nieuwe manier van een baan zoeken geeft bijzondere inzichten, want wellicht pas je heel goed bij een bedrijf waar je in eerste instantie nooit aan had gedacht.

Sinds de start in 2009 heeft Werken Bij Merken al veel, grote klanten mogen verwelkomen. Actief in verschillende branches en voorzien van een keur aan vacatures, levert de CompanyMatch software duidelijkheid, geschiktheid en verrassende matches voor werkzoeker en werkgever. Met internationale werkgevers gaat ook Werken Bij Merken en CompanyMatch internationaal. De site is beschikbaar in meerdere talen en de stappen over de grens worden inmiddels gezet.

Natuurlijk gaat het om een vacture en een passend CV, maar als er op het einde van de sollicitatieprocedure meerdere geschikte kandidaten zijn, dan is het voor de werkgever een geruststellende uitkomst om te zien wie er het beste bij het bedrijf past. Personeel werven is kostbaar, net zoals personeel opleiden en vasthouden. Werken Bij Merken voorziet met CompanyMatch perfect in de behoefte om dat risico te verminderen, ten gunste van werkzoeker en werkgever.

Op basis van het design en de userinterface van Werken Bij Merken, maakten wij de site en de matchingtool van Company Match. Gebaseerd op het nieuwe CMS Max3.0 is het resultaat een fraaie, moderne en responsive website met een duidelijk profiel en intuïtieve werkwijze. Aanmelden en matchen gaat via duidelijke stappen, en het dashboard is voor werkzoeker en werknemer het houvast voor een nieuwe stap in de carrière.
 

Reageren