Website Theatergroep Troost

Theatergroep Troost is een groei- en broeiplaats voor professionele theatermakers en talentvolle ambitieuze amateur-spelers. Deze theaterdieren zorgen er samen voor dat makers en spelers zich met zichtbaar plezier ontwikkelen in hun theaterspel. En met succes, want Theatergroep Troost bestaat dit jaar 15 jaar en heeft inmiddels al bijna 500 voorstellingen gespeeld, en al meer dan 30.000 bezoekers mogen verwelkomen.Theatergroep Troost site

Yellowmind maakte de nieuwe website voor Theatergroep Troost. Het doel was om in een duidelijke site te laten zien wat Theatergroep Troost doet, en bezoekers te informeren over voorstellingen, acteurs en alles wat er bij het theater komt kijken.

De beeldende kunst van de theatergroep komt terug in het design van de website. Wij kozen voor een opzet met veel beeld, want theater is natuurlijk ook om te zien. Elke pagina wordt voorzien van een passende achtergrondafbeelding, en kan worden voorzien van tekst en afbeeldingen die bij het onderwerp passen.

Theatervoorstellingen

De theatergroep is te zien in het theaterstuk dat ze op dit moment spelen. Welke dat is, of wat er eerder is gespeeld valt terug te zien onder de Theatervoorstellingen.

Huiskamervoorstellingen

Niets is leuker dan toneel op een bijzondere locatie, zeker als je deze zelf kunt bepalen. Troost speelt ook bij de mensen thuis, op het werk of op een andere passende lokatie. De Huiskamervoorstellingen bestaan uit een vijftal voorstellingen die elk een originele avond vullen.

Voor en achter de schermen

Wat veel mensen zich niet realiseren is wat er allemaal komt kijken bij een theatervoorstelling. De acteurs zijn het gezicht aan de voorkant, maar aan de achterkant wordt ook hard gewerkt aan decors, licht, communicatie, boekingen en natuurlijk toneelstukken schrijven. Wij wilden via de site laten zien wie er bij de theatergroep betrokken zijn.
 
Agenda
Wij hebben de site voorzien van een korte, duidelijk agenda van waar en wanneer je Troost kunt zien spelen. En bezoekers van de website kunnen via de agenda gelijk de tickets boeken. Hetzelfde natuurlijk voor het reserveren van de huiskamervoorstellingen, of het inhuren van acteurs.
 
Sponsors
Tot slot kan een theatergroep als deze alleen bestaan door de harde inzet van alle betrokkenen. Wij hebben voor hen een pagina neergezet waardoor de sponsoren ook iets terug krijgen voor hun bijdrage. Die krijgen er in de eerste plaats prachtig theater voor terug, een exclusieve Vriendenavond, maar ook wat extra exposure via de site.

Theatergroep Troost en Yellowmind

De site is in zijn geheel ontwerpen en gemaakt door Yellowmind. Theatergroep Troost kan zelf op het contentmanagementsysteem Max inloggen om de site te vullen, uit te breiden en te voorzien van prachtige content. Het gebruik van Max kan via elke computer met internettoegang en behoeft geen speciale cursussen of opleidingen.

Laat hieronder een bericht voor ons achter als u wilt weten welke site, app of andere online communicatie Yellowmind voor uw organisatie kan maken. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn tijdens kantoortijden te bereiken op 035 548 6080.
 

Reageren