Website Distrisort

DistriSort is de specialist voor het sorteren, verzenden, retourneren en afhandelen van alle pakketten en magazijn verhandelingen. Sinds installeerden zij al meer dan 90 sorteermachines in meer dan 60 sorteer concepten. Wereldwijd actief wil Distrisort ook via internet goed vertegenwoordigd zijn, in meerdere talen en via verschillende desktop en mobiele apparaten.Distrisort site

Yellowmind maakte de nieuwe website voor Distrisort. Het doel was om in een duidelijke, moderne site te laten zien wat Distrisort doet, welke sorteeroplossingen en -concepten er zijn, en natuurlijk hoe Distrisort zich voor een nieuwe klant in kan zetten.

De site geeft een overzicht van de producten, concepten, systemen en artikelen waar Distrisort actief in is. Afhankelijk van de wens van de bezoeker geeft Distrisort antwoord op de vraag hoe er met de producten wordt om gegaan, welke concepten er al bestaan voor bepaalde productgroepen, hoe sorteersystemen werken, maar ook bijvoorbeeld wat voor soort producten automatisch gesorteerd kunnen worden.
 

Case study

De website is voorzien van een rubriek Case Study. Dit onderdeel bevat per productgroep pratijkvoorbeelden uit de Distrisort sorteerwereld. Elke case legt uit hoe Distrisort het traject heeft aangepakt. Te beginnen met de vraag- of probleemstelling, de oplossing van Distrisort, en tot slot het resultaat na oplevering. Deze gegevens worden door Distrisort beschikbaar gesteld aan klanten, en zijn dan ook enkel te bereiken na registratie en met goedkeuring van de afdeling marketing van Distrisort.
 

Meertalig

Sorteren gebeurt op verschillende locaties over de hele wereld. Klanten van Distrisort zijn dan ook overal gevestigd, en hebben vestigingen over de hele wereld. Wij maakten de site meertalig waardoor het mogelijk is om eenvoudig nieuwe content in te voeren, en deze in meerdere talen te publiceren. De verschillende talen zijn gelinkt aan lokale domeinnamen, maar natuurlijk ook binnen de site te wisselen.
 

Distrisort en Yellowmind

De site is in zijn geheel ontwerpen en gemaakt door Yellowmind. De site is toegankelijk via desktop en mobiele apparaten, en kent dan ook een reponsive design. Distrisort kan zelf via het CMS Max inloggen om de site te vullen met nieuwe conetnt, uit te breiden met nieuwe Case Studies, of om bijvoorbeeld het Menu aan te passen. Het gebruik van Max kan via elke computer met internettoegang en behoeft geen speciale cursussen of opleidingen.

Laat hieronder een bericht voor ons achter als u wilt weten welke site, app of andere online communicatie Yellowmind voor uw organisatie kan maken. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn tijdens kantoortijden te bereiken op 035 548 6080.
 

Reageren