Consumentbond Kiosk app live

Consumentenbond Kiosk is de nieuwe readerapp van de Consumentenbond, de opvolger van CB Kiosk. Wij maakten de Consumentenbond Kiosk voor iOS en Android, geschikt voor smartphone en tablets.  De app is voorzien van een geheel vernieuwd design, aanbod, en veel nieuwe features in de app. De Consumentenbond Kiosk app is gratis te downloaden in de AppStore van Apple en in de Playstore van Google.Consumentenbond Kiosk app

We hebben de Consumentenbond Kiosk app gekoppeld aan de systemen van de Consumentenbond. Hierdoor is het onder andere mogelijk om met een Consumentenbond-account in de app in te loggen. De gebruiker wordt dan herkend, en als er abonnementen zijn worden deze gelijk beschikbaar gesteld. Daarnaast krijgt de Consumentenbond-klant korting op bepaalde producten, dus direct ledenvoordeel.
 

Publiceren magazines en boeken

De Consumentenbond kan zelf magazines, boeken, artikelen en minigidsen uploaden en publiceren. Elke uitgave kan worden voorzien van interactieve elementen zoals links, video’s, discussiefora of galleries. Nieuwe publicaties verschijnen in de reeks waar die bij hoort, zodat de nieuwe en oude uitgaven goed staan gerubriceerd. Daarnaast kan de redactie een alert versturen wanneer een nieuwe uitgave beschikbaar is.
 

Consumentenbond features

De app opent met Mijn Leestafel, de plek boven in het startscherm waar de uitgaven staan waar nu in wordt gelezen. Nieuwe downloads verschijnen hier, en de nieuwe uitgaves staan vermeld in de collecties onderin het openingsscherm. Via het Menu kan een gebruiker ook naar de app-kiosk gaan om alle uitgaven te zien of om daar gericht te zoeken.

Verder kunnen (delen) van teksten worden opgezocht of gedeeld. Door een woord of woordgroep te selecteren, is het mogelijk deze op te zoeken op internet. Standaard bieden we hiervoor een koppeling naar bijvoorbeeld Wikipedia en bijvoorbeeld Google.

De app is geschikt voor smartphone en tablet formaat. Afhankelijk van het soort apparaat waarop het wordt geïnstalleerd past de presentatie zich aan, zowel in vormgeving als in indeling. De Consumentenbond Kiosk app is dan ook te gebruiken op de iPad, iPhone, en op Android tablets en smartphones. Een gebruiker van de app kan het op meerdere apparaten tegelijk gebruiken, die vervolgens onderling worden gesynchroniseerd. Zo kun je in de trein verder lezen op het punt waar je voor het slapen gaan bent gebleven.
 

Consumentenbond Kiosk en Yellowmind

Wij maakten de nieuwe readerapp voor de Consumentenbond, en de tools voor de redactie voor het publiceren, beheren en optimaliseren van hun digitale uitgaven.

Wilt u meer weten over de Consumentenbond Kiosk app of wat voor app wij voor uw organisatie kunnen maken, dan zien we uw reactie met plezier tegemoet. 
 

Reageren