inct platform voor uitgeefexperts

Het InCT platform voor uitgeefexperts is geheel vernieuwd. Opgericht in 2002 als 'vakblad voor uitgeven en ict' heeft InCT zich ontwikkeld tot een full service aanbieder van vakkennis en -informatie. Met een fors uitgebreid dienstenpakket, nieuwe tijden, en nieuwe wensen voor de toekomst, hebben wij InCT.nl geheel vernieuwd.InCT is het platform voor iedereen die in of rond de uitgeefbranche actief is. InCT voorziet via het multmediale platform in al het nieuws en vakinformatie over en door de uitgeefbranche, zowel online met de site, per mail met nieuwsbrieven en alerts, als via print in het magazine of bijvoorbeeld via de InCT events.

Nieuwe InCT site

Samen met InCT hebben wij de nieuwe site gemaakt. De nieuwe site heeft natuurlijk een vernieuwd uiterlijk en bevat ook de vertrouwde elementen zoals het nieuws en de vacatures. Maar, we hebben ook nieuwe elementen toegevoegd waaronder een webshop, etickets, en een uitgebreide kennisbank.

Webdesign

Het webdesign is gemaakt door Peter Snaterse van Beeld In Zicht. De nieuwe vormgeving staat voor de nieuwe huisstijl van InCT, en hierbij is rekening gehouden met desktop design en mobiel design. De nieuwe vormgeving biedt dan ook ruimte voor het moderne van de nieuwe site, met nog een duidelijke link naar uitgeven, en is reponsive gemaakt voor zowel mobiel als desktop webbezoek.

CMS Modules

Voor het beheren van de content op de website maken wij gebruik van het contentmanagementsysteem Max. Om te voorzien in de verschillende soorten content hebben we nieuwe modules aan het Content Management Systeem toegevoegd, en hebben we bestaande CMS-modules aangepast zodat deze perfect voorzien in de nieuwe strategie van InCT. De redactie kan nu dan ook zelf eenvoudig EasyReads aanmaken en verkopen, het laatste uitgeefnieuws publiceren, mailalerts versturen, of bijvoorbeeld aanbiedingen maken voor nieuwe InCT events. Alle onderdelen van het CMS zijn op elkaar afgestemd, en kunnen via een beveiligde login worden gebruikt.
 
Leden
Leden van de site kunnen inloggen en komen daarmee in het Leden deel. Naast een persoonlijke pagina, krijgen zij ook een aangepaste homepage. Daarnaast krijgen leden van de site het magazine, toegang tot het archief en de kennisbank, het zelf maken van EasyReads, een eigen nieuwspagina, de mogelijkheid om vacatures te plaatsen, en korting op bepaalde activiteiten die door InCT worden georganiseerd.
 
Kennisbank
Reguliere bezoekers zullen gauw de kennisbank waarderen. Hiermee is het mogelijk om online passende vakinformatie te vinden, op te slaan, en te laten samenvoegen als een persoonlijke PDF. Deze EasyReads zijn dus zelf samen gestelde uitgaven met vakinformatie, gratis toegankelijk voor InCT leden.
 
Webshop
De uitgaven van InCT zijn terug te vinden in de webshop. In de webshop staan onder andere verschillende door InCT samengestelde EasyReads, marketing boeken, maar ook toegangskaarten voor events worden via de shop afgerekend. De webredactie kan zelf nieuwe productgroepen maken, deze vullen met online producten, en de omzet en afzet volgen via de weborders.

InCT was al het online platform voor experts in het uitgeven, en met de nieuwe site is het ook het centrale punt waar de uitgeefprofessional zijn kennis, informatie en netwerk kan beheren. InCT is te bezoeken op www.inct.nl.

InCT en Yellowmind

De website van InCT is powered by Max, het content management systeem van Yellowmind. Dit CMS is toegankelijk via elke computer met internetverbinding, en flexibel van opzet. Op elk moment kunnen CMS modules worden aangepast, toegevoegd, en zo worden ingezet dat ze samen met de andere CMS modules voorzien in alle content van de website. Meer informatie over Max op onze Content Management Systeem pagina.
 

Reageren