Verkiezing beste Amerikaanse president

Historisch Nieuwsblad lanceert de verkiezing van de beste Amerikaanse president. Wij maakten een fraai vormgegeven landingspage, koppelden deze aan het CMS max, en met het online stemformulier blijft alleen nog de vraag over wie de beste president van de Verenigde Staten wordt.Omschrijving

Historisch Nieuwsblad lanceert de verkiezing van de beste Amerikaanse president. Met de presidentsverkiezingen in het vooruitzicht, en met het sluiten van de ambstermijn van Obama een indrukwekkende lijst presidenten in het verleden, is de vraag wie tot nu toe de beste president is. Bezoekers van Historisch Nieuwsblad kunnen dit nu zelf bepalen. Gebaseerd op de historie, de kennis van nu, en natuurlijk de persoonlijke afweging, kan iedereen zijn top 3 insturen. Wie wordt uiteindelijk de beste president van de Verenigde Staten? Laat jouw stem horen op www.historischnieuwsblad.nl/amerikaansepresidenten.

Gebaseerd op de Top250 beste geschiedenisboeken hebben wij een landingspage opgezet, en voorzien van een stemformulier. Een fraaie header met daaronder de lijst van de 44 presidenten. Elke president is omschreven met zijn naam, ambstermijn, politieke partij, en met een korte beschrijving over zijn prestaties. De lijst is te sorteren op verschillende criteria, en door een simpele klik worden de favoriete boeken in een persoonlijke top 3 gezet. De persoonlijke top 3 wordt online naar Historisch Nieuwsblad gestuurd, meegeteld bij de stemmen, en bepaalt mede wie de beste president van de Verenigde Staten wordt.
 

Historisch Nieuwsblad en Yellowmind

Yellowmind is de internetpartner van Veen Media, de uitgever van Historisch Nieuwsblad. Wij hebben ons CMS Max zo ingericht dat het de basis vormt voor alle online titels. Redacties hebben de vrijheid om eigen content, uit print of voor enkel online doeleinden, in te voeren en door de eindredactie online te laten zetten. De content gaat primair naar de eigen titel, maar wordt onder andere ook aangeboden voor contentsharing.

Reageren