Nieuwe Eurosort website

Eurosort is gespecialiseerd in de productie en installatie van hoge snelheid sorteermachines die wereldwijd worden gebruikt voor allerlei sorteeroplossingen bij verschillende type bedrijven. Of het nu gaat om orderfullfillment, retourpakketten, postsortering of opslagvraagstukken. Wij maakten de nieuwe site van Eurosort, gebaseerd op het CMS Max.Met de introductie van de nieuwe huisstijl is ook de nieuwe website vormgegeven. Hiermee is het design in lijn met de andere uitingen, en hebben we deze gekoppeld aan het contentmanagementsysteem Max. Zo kan Eurosort zelf de content in de site zetten en beheren, of het nu om het menu gaat of om een nieuwsartikel of Case Study. En, dat in meerdere talen tegelijk.

Op de homepage is gekozen voor een breed beeld, dat in een oogopslag duidelijk maakt wat Eurosort doet. Een beeld zegt soms meer dan woorden. De homepage is aangevuld met de pijlers van Eurosort, de sorteermachines en de productverwerking.
 

Responsive website

De Eurosort website is vorm gegeven op een responsive website template. Hierdoor past deze zich aan naar de beeldschermen van desktop bezoekers en mobiele bezoekers. Afhankelijk van de breedte van het scherm wordt de site in een brede of een smalle variant getoond. Daarnaast is content via het CMS Max per definitie SEO-vriendelijk, en Eurosort heeft in de backend van de site extra tools om de positionering in de organische zoekresultaten van Google te bevorderen.
 

Detailpagina

De detailpagina is breed van opzet, waardoor de wegredactie alle ruimte heeft voor afbeeldingen en teksten. Daarnaast kan er via het CMS worden bepaald of een pagina gekoppelde documenten heeft, bijvoorbeeld een PDF met productspecificaties, of dat er gerelateerde artikelen moeten worden getoond om bezoekers meer over een onderwerp te kunnen vertellen.
 

Casestudy

Geïnteresseerden bezoekers kunnen een Case Study van Eurosort opvragen. Geschreven naar een eerdere case bij een bepaald type bedrijf of voor een bepaald soort product, krijgt men snel een beeld van oplossingen, ROI vraagstukken, en de mogelijkheid om dit via Eurosort te laten verlopen. De Case Study documenten zijn alleen beschikbaar voor gebruikers met een login.
 

Webcam

Naast een nieuwe website is Eurosort ook bezig om een nieuwe productielocatie te bouwen. In Weesp wordt op een terrein het nieuwe Eurosort complex gebouwd, en dit is via de website te volgen. Door een koppeling met een webcam op het bouwterrein, kunnen alle bezoekers de vorderingen zien. Zowel live via de Bouwcam, als via het foto-archief wat er aan gekoppeld is.
 

Eurosort en Yellowmind

Eurosort  is de specialist in hoge snelheid sorteermachines, wij maakten de Eurosite website. De online presence en interactieve mogelijkheden verloopt daarmee via de webredactie en -marketing van Eurosort, en via de tools van Yellowmind. Voor vragen of het verkennen van de mogelijkheden voor uw business, kunt u ons natuurlijk een bericht achter laten of even bellen op 035 548 60 80.
 

Reageren