Re-design MyCourseDocs website

MyCourseDocs, de readerapp voor cursusmateriaal heeft een make-over gekregen. Vooruitlopend op de app hebben we de website alvast onderhanden genomen en voorzien van een nieuwe frisse uitstraling.Omschrijving

App voor beroepsopleiding en bedrijfstraining

Om het auteursrecht van de makers van cursusdocumentatie te beschermen, vindt de distributie van het lesmateriaal via een beveiligd contentdistributieplatform plaats. De cursist ontvangt van de opleider een unieke activatiecode die toegang geeft tot het specifieke cursusmateriaal. De code wordt in de app ingevoerd, en de bedrijfstraining kan beginnen.

MyCourseDocs reader

De reader biedt de mogelijkheid om gemakkelijk te switchen tussen boek, notitieschrift en bronnen op het internet. Het is mogelijk om in de reader te markeren, notities te maken en bijvoorbeeld knipsels te maken van zowel het lesboek als van bronnen op internet. Het notitieschift wordt dan vanzelf een uittreksel.

Hoe werkt MyCourseDocs

Na registratie kan er een achtergrondfoto worden geuploaden, een koptekst worden bepaald en een link naar de bedrijfswebsite worden ingegeven. Hiermee wordt de aangepast aan de huisstijl van de opleider.

De PDF’s van het cursusmateriaal worden geupload en onder een herkenbare naam opgeslagen. Een gangbare indeling is de naam van de cursus met daarin de PDF bestanden zoals welkom & introductie, les- en werkboek.

Elk bestand kan worden voorzien van extra interactiviteit. Dit gaat via onze online editor waarmee YouTube-video's kunnen worden geintegreerd, of links naar websites kunnen worden gelegd, of waarmee lezersreacties of fotogallerijen kunnen worden toegevoegd.

Op basis van het aantal cursisten bepaalt de opleider hoeveel codes er minimaal nodig zijn. Na betaling worden de codes beschikbaar gesteld, en kunnen deze aan de cursisten worden uitgedeeld. De cursist voert de unieke code in en hte cursusmateriaal verschijnt automatisch in de app.

MyCourseDocs en Push2Tablet

MyCourseDocs is een product van Push2Tablet, het digitale content distributieplatform dat Yellowmind maakte voor het all you can read concept Leeslounge, de Consumentenbond en bijvoorbeeld Van Dijk Educatie. Voor MyCourseDocs heeft Yellowmind de app voor Apple en Android gemaakt, het digital publishing platfom Push2Tablet uitgebreid, en een ondersteunende website gelanceerd.

Wilt u meer weten over MyCourseDocs of uitgeven op tablet en smartphone, dan lichten wij het een en ander natuurlijk graag toe in een persoonlijk gesprek. Laat u een reactie achter of belt u ons op 035 548 60 80.

 

Reageren