De Denkers website

Voor onze klant Filosofie.nl maakten we deze spin-off website volledig gericht op de evenementen die door hun nieuwe merk DeDenkers georganiseerd worden. Met als onderliggend thema: "Evenementen die de wereld verbeteren"Omschrijving

Voor deze website, speciaal ingericht voor evenementen, creerden we deze speciale vormgeving. De opzet met dubbele pagina's in beeld is bedoeld om aan de linkerzijde het merk DeDenkers continue te laden terwijl de rechterzijde ingericht is om de afzonderlijke evenmenten helder in beeld te brengen. 
Het gehele design is vanzelfsprekend responsive waardoor de website zich aanpast naar het scherm van de gebruiker. Hierdoor is de site goed toegankelijk via de PC, tablet en smartphone, en wordt dit beter gewaardeerd in Google.


CMS

De website maakte gebruik van het Content Management Systeem Max, welke wij voor alle sites van Veen Media inzetten. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig nieuwe content op de website toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Door het gebruik van één CMS platform voor meerdere websites, is het mogelijk om onderling content te delen of juist site-specifiek te houden. Zo blijft het beheer van de sites centraal, maar toch uniek en met behoud van de identiteit.


DeDenkers en Yellowmind

Yellowmind is de internetpartner van Veen Media, uitgever van diverse tijdschriften, boeken, events en websites. Wij hebben ons CMS Max zo ingericht dat het de basis vormt voor alle online titels. Redacties hebben de vrijheid om eigen content, uit print of voor enkel online doeleinden, in te voeren en door de eindredactie online te laten zetten. De content gaat primair naar de eigen titel, maar wordt ook aangeboden voor contentsharing. De Denkers website maakt gebruik van het CMS Max op het Veen Media platform, en is deels geïntegreerd in andere sites die hier gebruik van maken.
 

Reageren