Joyne website en dealer portaal

JOYNE is de nieuwe Nederlandse aanbieder van digitale radio en televisie via de satelliet. Voor deze nieuwe speler op de Nederlandse markt creëerden wij naast het design ook volledige online platform voor het klanten- en dealerportaal.

De Denkers website >


Omschrijving

Met een unieke propositie gericht op flexibiliteit wil deze start-up de Nederlandse markt veroveren. Je betaalt enkel voor de maanden die je afneemt en bepaalt zelf wanneer je deze aan en uitzet. Dit vereist een speciaal daarop ingericht klantenportaal dat wij voor JOYNE ontwikkeld hebben. Verder is deze website geïntegreerd met de business software van Fiqas voor de administratieve verwerking van de abonnementsgelden.  

Design

Op basis van een extern ontwikkelde huisstijl hebben we de userinterface en het webdesign van de website, het klantenportaal en het dealerportaal volledig in huis ontwikkeld en uitgevoerd.

JOYNE en Yellowmind
De website van JOYNE is powered by Max, het content management systeem van Yellowmind. Dit CMS is toegankelijk via elke computer met internetverbinding, en flexibel van opzet. Op elk moment kunnen CMS modules worden aangepast, toegevoegd, en zo worden ingezet dat ze samen met de andere CMS modules voorzien in alle content van de website. Meer informatie over Max op onze Content Management Systeem pagina.
 

Reageren