Joyne website en dealer portaal

JOYNE is de nieuwe Nederlandse aanbieder van digitale radio en televisie via de satelliet. Voor deze nieuwe speler op de Nederlandse markt creëerden wij naast het design, ook het volledige online platform voor het klanten- en dealerportaal.Omschrijving

Met een unieke propositie gericht op flexibiliteit, wil deze start-up de Nederlandse markt veroveren. Als klant van JOYNE betaal je enkel voor de maanden die je afneemt, en je bepaalt zelf wanneer je deze aan- en uitzet. Dit vereist een speciaal daarop ingericht klantenportaal dat wij voor JOYNE ontwikkeld hebben. Verder is deze website geïntegreerd met de business software van Fiqas voor de administratieve verwerking van de abonnementsgelden.  

Design

Op basis van de huisstijl hebben we de userinterface en het webdesign van de website, het klantenportaal, en het dealerportaal volledig in huis ontwikkeld en uitgevoerd.

JOYNE en Yellowmind
De website van JOYNE is powered by Max, het content management systeem van Yellowmind. Dit CMS is toegankelijk via elke computer met internetverbinding, en flexibel van opzet. Op elk moment kunnen CMS modules worden aangepast, toegevoegd, en zo worden ingezet dat ze samen met de andere CMS modules voorzien in alle content van de website. Meer informatie over Max op onze Content Management Systeem pagina, en voor het verkennen van de mogelijkheden voor uw business kunt u ons natuurlijk een bericht achter laten of even bellen op 035 548 60 80.
 

Reageren