DotWise website

De DotWise website is voorzien van een nieuw design, nieuwe responsive templates, en als complete make-over gekoppeld aan ons CMS Max. Een nieuw begin met een nieuwe uitstraling.Omschrijving

De DotWise website is voorzien van een nieuw design, nieuwe responsive templates, en als complete make-over gekoppeld aan ons CMS Max. Een nieuw begin met een nieuwe uitstraling.
 

Webdesign

Responsive website DotWiseOp basis van de input van Dotwise hebben we het design gemaakt voor de nieuwe website. Hierbij is rekening gehouden met een neutrale vormgeving, in lijn met de rest van de huisstijl en waar DotWise voor staat: Simpel, duidelijk, en doeltreffend. Het gehele design is vanzelfsprekend responsive waardoor de website zich aanpast naar het scherm van de gebruiker. Hierdoor is de site goed toegankelijk via de PC, tablet en smartphone, en wordt dit beter gewaardeerd in Google.
 

CMS

De website maakte gebruik van het Content Management Systeem Max. Hierdoor kan DotWise eenvoudig nieuwe content op de website toevoegen, aanpassen of te verwijderen. Voor DotWise hebben wij meerdere modules gebruikt voor het beheer van de websitecontent. Door het modulaire karakter van Max kan kunnen altijd andere modules eenvoudig worden toegevoegd, al naar gelang de situatie zich voordoet.
 
DotWise
DotWise helpt bedrijven en organisaties bij het aantoonbaar verbeteren van hun marketing resultaten. De inzet is resultaatgerichte marketing, geen dikke rapporten maar een realistische analyse van de verbeterpunten en kansen. Aangevuld met een financiële analyse, met als uitgangspunt dat we eerst minder gaan uitgeven in plaats van meer.

Dotwise is opgericht door een innovatieve, ondernemende en resultaatgerichte marketing professional met ruime ervaring op het gebied van marketing & communicatie in de brede zin van het woord. Alle marketingactiviteiten worden dan ook scherp tegen het licht gehouden en gaan uit van de doelgroep, positionering, unieke content, zoekmachine-optimalisatie, SEO of SEA of toch maar Social, en Return on investment.
 

Dotwise en Yellowmind

Yellowmind is de internetpartner van DotWise. De samenwerking gaat al vele jaren terug, en regelmatig kruizen de digitale paden elkaar. De DotWise website is gebaseerd op het CMS Max, voorzien van diverse responsive templates, en wordt gepresenteerd in een nieuw en modern jasje.

Reageren