Food And Friends

De redactie van Jamie magazine gaat door waar Jamie Oliver stopte, FoodAndFriends.nl brengt de lekkerste recepten en culinaire ontdekkingen.Omschrijving

Homepage FoodAndFriendsDe nieuwe website FoodAndFriends.nl brengt de lekkerste recepten en culinaire ontdekkingen. De redactie van Jamie magazine gaat door waar Jamie Oliver stopte met het magazine, namelijk met een goed, veel bezocht en ontzettend lekker online platform voor foodlovers en foodfriends. Na heel veel te gekke jaren heeft Jamie Oliver de pen neergelegd, maar de recepten van Mr. Oliver en zijn vrienden blijven beschikbaar en worden door de Jamie redactie aangevuld met heerlijke recepten van nieuwe gezichten. Het lekkerste culinaire platform trekt iedere maand rond een half miljoen bezoekers, en het worden er iedere maand meer.
 

Gerechten Food And FriendsWebdesign

Yellowmind maakte het design van de Food And Friends website, gebaseerd op de nieuwe huisstijl. In een template die breed van opzet is, is er veel ruimte voor beelden van gerechten en ingrediënten. Het design is fris, modern, en met de fraaie foto’s van de lekkere gerechten een streling voor oog en maag. Pijlers in de nieuwe website zijn natuurlijk de vele ingrediënten; Ingedeeld op ingrediënt, gelegenheid, gang van het menu, dieet of zelfs een specifiek hoekje voor de kinderen. De andere pijlers zijn de Friends, want lekker eten doe je het liefste met je vrienden, en natuurlijk ook de Tips en de Food Talk.
 

Friends Food and FriendsCMS

De website Foodandfriends.nl is gekoppeld aan het CMS Max, die hiervoor is aangepast naar de speciale wensen en benodigdheden van de website. Hierdoor kan de redactie vanaf elke computer met internetverbinding zelf de content op de website beheren. Menu’s, ingrediënten, recepten, foto’s, en bijvoorbeeld de win-acties zijn eenvoudig en direct te publiceren , en door het modulaire karakter van Max kunnen nieuwe functionaliteiten of wensen op termijn simpel worden toegevoegd.
 
Food And Friends en Yellowmind
Yellowmind is de internetpartner van Food And Friends. De samenwerking gaat al vele jaren terug, en krijgt nu een nieuwe vorm met dit nieuwe online platform. De Foodandfriends.nl website is gebaseerd op het CMS Max, voorzien van diverse responsive templates, en wordt gepresenteerd in een nieuw en modern jasje. Wilt u meer weten over het FoodAndFriends platform of wat wij voor uw organisatie kunnen maken, dan zien we uw reactie met plezier tegemoet.
 

Reageren