Acaboo

Acaboo is het nieuwe online platform van studenten, en voor studenten. Op Acaboo zijn de studieboeken, de notities en de samenvattingen van de student altijd en overal beschikbaar.online platform van en voor studenten

Acaboo is het nieuwe online platform van studenten, en voor studenten. Op Acaboo zijn de studieboeken van de student altijd en overal beschikbaar.

Details

Acaboo homepageVia de Acaboo website kunnen studenten zich aanmelden voor een (proef)abonnement, of kan er worden ingelogd op het account. Daarna staat de studieboeken klaar om te worden gelezen in de Online Reader, en kunnen notities en samenvattingen worden geraadpleegd en toegevoegd. Er rest niets anders dan... studeren.

Na de proefperiode is Acaboo een betaalde onlinedienst. Voor een vast fee per maand krijgt elke student toegang tot het online Dashboard met daarin de persoonlijke studieboeken. Vanuit dit Dashboard kunnen deze worden geopend, en in de Online Reader worden gelezen en bewerkt.
 

Acaboo online readerNotities en samenvattingen

Een belangrijke toevoeging in de Online Reader is dat de student in de digitale boeken kan markeren in verschillende kleuren, bladwijzers kan plaatsen, notities kan maken, en de zoekfunctie kan gebruiken. Van alle notities maakt het Acaboo systeem automatisch een samenvatting, simpelweg door alle markeringen en notities te bundelen. Dit geeft een handig overzicht om voor de tentamens nog door de belangrijkste punten te gaan.

Acaboo responsiveHet Acaboo online platform is ontwikkeld op het Push2Tablet platform, het digitale platform voor uitgevers om veilig digitale uitgaven te distribueren. Op het Push2Tablet platform heeft Acaboo een ingang voor uitgevers van Studieboeken, waar zij hun materiaal neer kunnen zetten om te laten beveiligen en te distribueren. Vanuit het platform worden de studieboeken een de juiste student geleverd, en worden op gebruikersniveau alle samenvattingen en notities overzichtelijk bij elkaar gehouden. De student kan zo simpel met de laptop inloggen, en heeft daarmee altijd toegang tot de studieboeken en de digitale aantekeningen. Bij de lancering start Acaboo met een Pilot, om nadien aan de hand van de feedback op te schalen naar een dekkend systeem voor studenten.
 

Acaboo en Yellowmind

Online studeren heeft een nieuwe dimensie gekregen met Acaboo. Wij maakten de het Acaboo platform, de website met het CMS Max, de Online Reader, de koppelingen met de betaalmogelijkheden, en de verschillende toevoegingen zoals de studierichtingen, aantekeningen, en samenvattingen. Voor het verkennen van de mogelijkheden voor uw business kunt u ons natuurlijk een bericht achter laten of even bellen op 035 548 60 80.

Reageren