Leeslounge app en site

Leeslounge betekent zoveel tijdschriften, luisterboeken, en stripboeken lezen als je wilt. Wij maakten de website, de Apple en Android app, de koppelingen met o.a. Push2Tablet, Adyen, en met de abonnementendiensten van vele uitgeverijen.Omschrijving

Leeslounge betekent zoveel tijdschriften, luisterboeken, en stripboeken lezen als je wilt. Wij maakten de website, de Apple en Android app, de koppelingen met o.a. Push2Tablet, Adyen, en met de abonnementendiensten van vele uitgeverijen.

Details

Leeslounge iPad appApp

De Leeslounge-app is de doorontwikkeling van eerdere readerapps die Yellowmind maakte. Voor Leeslounge gebruikers is app afgestemd op verschillende leesmomenten en intuïtief in gebruik. Wij maakten de app met een leesplank en boekenkast, overzichtelijke collecties, demogelijkheid om met meerdere apparaten gebruik te maken van het account, en bijvoorbeeld het offline lezen in de app. Verder biedt Leeslounge een optimale ervaring in de app, de reader, en in de tal van mogelijkheden om zoveel te lezen als je wilt.
 

Leeslounge websiteWebsite

De website is voorzien van het nieuwe design, waarin beeld en content duidelijk naar voren komen. Zo is in een oogopslag duidelijk waar Leeslounge voor staat. Via een simpele structuur en een opvallende call to action kan de bezoeker zich snel en eenvoudig registreren. Nieuwe bezoekers krijgen een gratis proefabonnement van twee weken, bestaande abonnees komen op hun persoonlijke pagina om het abonnement te beheren of om naar de Online Reader door te gaan.
 

Online reader

Leeslounge iPhone luisterboekGebruikers van Leeslounge hebben ook toegang tot de Online Reader. Door hier op in te loggen maken zij via een internetbrowser, bijvoorbeeld op de laptop of de desktop, gebruik van het Leeslounge abonnement. Natuurlijk handig voor degenen die (even) geen smartphone of tablet hebben, maar ook voor als de informatie in een magazines staat wat je op de computer verder wilt gebruiken.

Leeslounge is gratis te downloaden vanuit de Apple AppStore of de Google Play store. Je kunt Leeslounge ook op Twitter en op Facebook volgen.

Reageren