Over Yellowmind

gefascineerd door de digitale mogelijkheden

Internetbureau Yellowmind is opgericht in 2000, maar de eigenlijke start gaat nog verder terug. De kern van Yellowmind is al meer dan 25 jaar samen, en sindsdien wel gegroeid en verjongd. Yellowmind is een groep enthousiastelingen uit de communicatiebranche en uitgeverij, gefascineerd door de digitale mogelijkheden. Een van de eerste wapenfeiten was destijds de lancering van o.a. Nederland’s eerste en zeer succesvolle vacaturesite.

Onze gemeenschappelijke passie voor interactiviteit en multimedia in hedendaagse communicatie en marketing, is nog steeds de motor achter onze club. Yellowmind is dan ook niet de zoveelste websitebouwer, maar is een interactief communicatiebureau dat bij iedere nieuwe ontwikkeling kijkt naar wat daarvan de mogelijkheden zijn. In de afgelopen jaren ontstonden zo vernieuwende initiatieven bij opkomst van ondermeer mobiel internet, smartphones en tablets, vaak ook met raakvlakken met uitgeverij en digitale distributie.

Naast ontwikkelaar van onze eigen apps en sites, zijn we vooral ook een zeer gewaardeerde partner van onze opdrachtgevers. Sommige zijn al net zo lang bij ons als dat Yellowmind bestaat. De reden voor deze trouw is dezelfde: gedreven om tot het uiterste te gaan om hedendaagse technologie en kennis in te zetten om maximale klanttevredenheid te realiseren. Zowel bij onze klanten, als bij hun klanten. De vaak pittige discussies over hoe dit te verwezenlijken is, ervaren onze opdrachtgevers en wij telkens weer als inspirerend en motiverend.

Daarom Yellowmind

Natuurlijk vertellen we graag wat we allemaal gedaan hebben en nog steeds doen, maar liever nog horen we wat we samen met u kunnen doen. Laat u gerust een bericht voor ons achter of belt u naar 035 548 60 80.
 

Reageren